Menu
02.03.2020-06.03.2020
Poniedziałek
Zupa ogórkowa 250ml
Bigos 200g
Ziemniaki 150g
Kompot z czarnej porzeczki 200g
Wtorek
Zupa kapuśniak 250ml
Schab w sosie warzywnym 100g/50g
Ryż biały 150g
Sałatka z buraczków z cebulką 100g
Kompot z wiśni 200g
Środa
Zupa Krupnik 250ml
Złocisty filet z kurczaka 100g
Ziemniaki gotowane 150g
Surówka z marchewki z jabłkiem 100g
Kompot owocowy 200g
Czwartek
Zupa szpinakowa z bazylia 250ml
Karkówka pieczona w sosie własnym 100g/50g
Kasza gryczana 150g
Surówka z kapusty pekińskiej 100g
Kompot truskawkowy 200ml
Piątek
Zupa pomidorowa z makaronem 250ml
Filet z ryby 100g
Purre ziemniaczane 150g
Surówka z kwaszonej kapusty z marchewką 100g
Kompot truskawkowy 200ml
Menu
09.03.2020-13.03.2020
Poniedziałek
Zupa kalafiorowa 250ml
Kotlet schabowy 100g
Ziemniaki gotowane 150g
Surówka wielowarzywna 100g
Kompot z śliwkowy 200g
Wtorek
Zupa fasolowa 250ml
Kotlet królewski z serem 100g
Ryż 150g
Surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem 100g
Kompot wiśniowy 200g
Środa
Zupa jarzynowa 250ml
Opiekana kiełbaska z warzywami 100g/20g
Ziemniaki gotowane 150g
Surówka z ogórka z marchewką 100g
Kompot truskawkowy 200g
Czwartek
Zupa rosół z makaronem 250ml
Medalion drobiowy w sosie pietruszkowym 100g/50g
Kasza jęczmienna 150g
Surówka z marchewki z selerem 100g
Kompot z czarnej porzeczki 200ml
Piątek
Zupa barszcz ukraiński 250ml
Naleśniki z twarogiem , śmietana 240/50g
Mandarynka 1 szt
Kompot wieloowocowy 200ml