MENU

18.11.2024-22.11.2024 r.   

   

 

Poniedziałek 18.11.2024 r.

Zupa barszcz czerwony 250ml

Filet  drobiowy w sosie paprykowym 80g/50g 

Ryż  150g

Surówka wielowarzywna 100g

Kompot z owoców 200ml

 

Wtorek 19.11.2024 r.

Zupa pomidorowa z makaronem i zieloną pietruszką 250ml

Stek z mięsa wieprzowego z cebulką papryką 80g /20g)

 Ziemniaki gotowane 150g               

Surówka z kapusty czerwonej z marchewką i porem  100g    

Kompot z wiśni 200ml 

 

Środa 20.11.2024 r.

Zupa Grochowa 250ml

Spaghetti z sosem bolońskim 150/ 150g               

Sałatka szwedzka 100g

Kompot z czarnej porzeczki 200ml

 

Czwartek 21.11.2024 r.

Zupa biały barszcz 250ml

Pieczony udziec z kurczaka 1p

Ziemniaki puree 150g

Surówka z marchewki z selerem 100g

Kompot z owoców  200ml

 

Piątek 22.11.2024 r.

Zupa kalafiorowa z zieleniną 250ml

Makaronowe kokardki z twarogiem, śmietaną i owocami 180g/150g

Owoc 1szt

Kompot z truskawek 200ml